Buurtactie zonnepanelen

Zonnepanelen zijn populair. Niet zo gek. Ze zijn betaalbaar en er is zonlicht genoeg in ons land. Je energierekening daalt plus je draagt bij aan het milieu. Als we het samen regelen is het voor jullie makkelijker én voor iedereen voordeliger omdat het inkoopvoordeel oplevert. Dus hoe meer buren meedoen hoe beter!

Om hier handen en voeten aan te kunnen geven hebben wijk contact gezocht met de gemeente. Zij brachten ons weer in contact met de organisatie Buurkracht (www.buurkracht.nl ) om ons te ondersteunen bij het traject van zonnepanelen. Buurtkracht is een organisatie die landelijk werkt om wijken te helpen bij het initiëren van diverse projecten. Hun ervaring en kennis moet ervoor zorgen dat mooie wijkinitatieven ook daadwerkelijk doorgepakt en afgerond wordt. Het inzetten van Buurtkracht wordt gefinancierd door de gemeente als onderdeel van het beleid om wijkinitatieven op het gebied van energiebesparing te ondersteunen. Wij zijn reeds aangemeld bij de Buurkracht app en zullen hier ook (naast de Zijdeling appgroep en deze site) relevante informatie gaan plaatsen rondom de voortgang van dit traject. De app is beschikbaar voor zowel IOS als Android apparaten.

De afgelopen weken is de werkgroep druk bezig geweest met de selectie van de juiste leverancier voor onze wijk. Welnu, de leverancier is gekozen en op woensdag 9 juni om 20:00 zal er een informatieavond plaatvinden waarbij wij gaan toelichten hoe wij tot de leverancierskeuze zijn gekomen.
Tevens zal de leverancier zich presenteren en zijn aanbieding toelichten. Uiteraard is er ook ruim tijd ingepland voor vragen.
De informatieavond zal digitaal plaatsvinden. Gebruik de knop "Meld je aan" hieronder om je aan te melden voor de online informatieavond.  Dus ook de buurtgenoten die zich al eerder hebben aangemeld via deze site of per mail vragen wij om zich nogmaals aan te melden!

Vervolgens kom je op speciale de Zijde pagina van Buurkracht.nl. Nadat je de aanmelding hier hebt afgerond ontvang je direct een mail met uitleg en toegang voor de informatieavond.

NB, Uiteraard staan wij achter onze keuze voor leverancier en aanbieding maar het staat je geheel vrij om uiteindelijk te kiezen voor een andere partij.
We hopen je te zien op de informatieavond!