Laatste nieuws actie zonnepanelen

Binnen onze wijk blijkt er zeker interesse te zijn voor de buurtactie t.b.v. zonnepanelen.
Na onze eerdere nieuwsbrief, appjes via de Zijdelings appgroep, melding in de Buurkracht app en het verspreiden van flyers binnen onze wijk hebben inmiddels 31 personen aangeven geïnteresseerd te zijn in de zonnepanelenactie. 

De afgelopen weken is de werkgroep druk bezig geweest met de selectie van de juiste leverancier voor onze wijk. Welnu, de leverancier is gekozen en op woensdag 9 juni om 20:00 zal er een informatieavond plaatvinden waarbij wij gaan toelichten hoe wij tot de leverancierskeuze zijn gekomen.
Tevens zal de leverancier zich presenteren en zijn aanbieding toelichten. Uiteraard is er ook ruim tijd ingepland voor vragen. Door deel te nemen aan de informatieavond ben je nergens toe verplicht maar in ieder geval zal je na deze avond meer weten over gebruik van zonnepanelen!


Gebruik de knop “Meld je aan” om je aan te melden voor deze online informatieavond. 
Dus ook de buurtgenoten die zich al eerder hebben aangemeld via deze site of per mail vragen wij om zich nogmaals aan te melden!

Vervolgens kom je op speciale de Zijde pagina van Buurkracht.nl. Nadat je de aanmelding hier hebt afgerond ontvang je direct een mail met uitleg en toegang voor de informatieavond.

We hopen jullie allemaal te zien op de informatieavond!